Drama na morju: otroci na sup deskah izginili pri Omišu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na dalmatinski obali so sprožili veliko iskalno akcijo, v kateri je sodelovala množica ljudi.
Oglej si celoten članek

V nedeljo okrog 22. ure je policija v Omišu prejela obvestilo, da so pogrešani trije otroci, stari med 14 in 15 let. Šlo je za češke državljane.

Otroci so na območju Lokve Rogoznice na morje krenili na sup deskah in se precej oddaljili od obale. Kmalu nihče, niti njihovi starši, ni vedel, kje se nahajajo.

Takoj se je začela iskalna akcija. Vanjo so se vključili policisti, uslužbenci pristanišča, gasilci in celo gorska reševalna služba. S svojimi čolni so pomagali tudi lokalni prebivalci.

Malce po polnoči so gasilci v bližini vasi Pučišća na Braču našli pogrešane otroke. Še vedno so bili na sup deskah, vsi so bili v dobrem stanju.

"O izginotju otrok smo takoj obvestili policijo, tudi na Braču. Vedeli smo, da je možnost, da so se otroci namenili proti Braču," so po koncu iskalne akcije zapisali na splitsko-dalmatinski policijski upravi.

Dodali so še, da so v preiskavi sodelovali tudi češki policisti, ki so bili ves čas iskalne akcije v stiku s starši izgubljenih otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:24 18. Julij 2022.

    kaj je žurnalovčki a zmanjkalo pomebnih novic, da morte poročat o nekih lokalnih zakotnih novičkah iz sosednje države, ki nobenega …

  • 10:51 18. Julij 2022.

    v mojih cajtih smo šli na morje ,nekaj dni niso vedeli ne kje sem niti kam in kako ,pa se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.