Drama s turistoma v Novalji. Pridržali Britanca.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V incidentu en policist lažje poškodovan.
Oglej si celoten članek

Policisti v Novlju so imeli v torek precej dela s 33-letnim britanskim turistom, ki je zvečer ob osmi uri na parkirišču odvzel avtomobil 24-letnemu Nemcu, pri čemer mu je grozil s smrtjo. Z avtomobilom se je nato odpeljal neznano kam.  

Policisti so ga čez slabe pol ure izsledili in zoper njega začeli uradni postopek. Britanec je pri tem napadel policista, ki je v incidentu dobil lažje telesne poškodbe. 

Britanca so pridržali, zoper njega teče postopek zaradi groženj in fizičnega napada na uradno osebo. Odvzeti avtomobil so nepoškodovan vrnili nemškemu turistu. 

PROMO Da Hrvaška ne postane nočna mora: Kaj morate vedeti, če se vam zgodi prometna nesreča?

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:01 30. Junij 2022.

    GTA 2022 🤣

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.