Znanih več podrobnosti: Slovenec zavpil "Je*eš policijo" in začel streljati

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Posredovalo je več kot 30 policistov.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že o včerajšnjem dogajanju v Zadru, kjer je 44-letni lovec iz Slovenije več kot desetkrat streljal z lovsko puško. Zdaj na dan curljajo podrobnosti drame, ki se je odvila pred bencinsko črpalko v pristanišču.

zadar Drama na Hrvaškem. Strelski pohod 44-letnega Slovenca.

Kot poroča Večernji list, je Slovenec potoval proti Črni gori, ko se je ustavil na bencinski črpalki v Zadru. Po nakupu se je usedel pred stavbo, izvlekel orožje in tam sedel dlje časa. 

Mimo je prišla policistka, ki ga je vprašala, kaj počne, moški pa ji je v angleščini zavpil "Je*eš policijo" in začel streljati v smeri morja. 

Hitro so na kraj dogajanja prišle posebne policijske enote iz Zadra, Splita in Lučkega, ki so moškega skušale umiriti. Posredovalo je več kot trideset policistov. 44-letnik je ustrelil vsaj desetkrat, nekajkrat tudi proti policiji in pri tem poškodoval enega od policistov. 

Po osmih urah pogajanj se je predal policiji, ki ga je po aretaciji odpeljala v bolnišnico. Kot so pojasnili hrvaški policisti, so o dogajanju že obvestili slovenske kolege.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL Streljanje v Zadru

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:10 29. April 2022.

    Čistokrvni " slovenec " ? ? ?M

  • 14:32 29. April 2022.

    Uuuuu mater, pravi in cistokrvni Zlovenac, ki zacne z "jebes", jelda je tako, zemljaci moji!???

  • 12:44 29. April 2022.

    Osem ur, so ga prepričevali v predajo, to so bili pa res učinkoviti pogajalci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.