Dramatični posnetek: Iz vode rešili mamo z dojenčkom

Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona
Moški se je nesebično podal v vodo in mamici priskočil na pomoč.
Oglej si celoten članek

Več držav se spopada s hudimi posledicami obilnega deževja, najhuje je v Italiji, kjer je v regiji Emilija-Romanija v mestu Cesano poplavila reka Savio. Trenutno naj bi se število smrtnih žrtev v Italiji povzpelo že na pet. Medtem v mestih vlada kaos, mnogi ljudje še vedno čakajo na evakuacijo.

V enem izmed posnetkov, ki je bil objavljen na spletu, je razvidno tudi reševanje mamice z dojenčkom, ki se ni uspela pravočasno rešiti iz vode. Med ljudmi, ki so ji junaško priskočili na pomoč, naj bi bil tudi Djordje Pantić, poroča srbski portal Mondo.

S posnetka je razvidno, da je junaški moški mami vzel dojenčico ter jo položil na svoja ramena. Nato so se skupaj odpravili skozi vodo, ki jim je takrat segala že skoraj do ramen. Sprva so spravili dojenčka na varno, nato pa pomagali še prestrašeni materi. Po poročanju tujih portalov, naj bi bil ta požrtvovalni moški sin slavnega pisatelja Mihajla Pantića.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.