Svet
2105 ogledov

Dramatični posnetek: Iz vode rešili mamo z dojenčkom

Twitter - reševanje iz vode posnetek zaslona
Moški se je nesebično podal v vodo in mamici priskočil na pomoč.

Več držav se spopada s hudimi posledicami obilnega deževja, najhuje je v Italiji, kjer je v regiji Emilija-Romanija v mestu Cesano poplavila reka Savio. Trenutno naj bi se število smrtnih žrtev v Italiji povzpelo že na pet. Medtem v mestih vlada kaos, mnogi ljudje še vedno čakajo na evakuacijo.

V enem izmed posnetkov, ki je bil objavljen na spletu, je razvidno tudi reševanje mamice z dojenčkom, ki se ni uspela pravočasno rešiti iz vode. Med ljudmi, ki so ji junaško priskočili na pomoč, naj bi bil tudi Djordje Pantić, poroča srbski portal Mondo.

S posnetka je razvidno, da je junaški moški mami vzel dojenčico ter jo položil na svoja ramena. Nato so se skupaj odpravili skozi vodo, ki jim je takrat segala že skoraj do ramen. Sprva so spravili dojenčka na varno, nato pa pomagali še prestrašeni materi. Po poročanju tujih portalov, naj bi bil ta požrtvovalni moški sin slavnega pisatelja Mihajla Pantića.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.