Dva mrtva na morju

Foto: EPA
Foto: EPA
Že druga tragična nesreča ob morju v Črni gori.
Oglej si celoten članek

V pomorski nesreči, do katere je prišlo danes okrog poldneva v zalivu Trašte v bližini Luštice pri Tivtu, sta umrla dva človeka, 12 so jih rešili, med njimi je sedem otrok.

Kot je za črnogorske portale povedal direktor Uprave pomorske varnosti Safet Kočan, je prišlo do trka med motorno jahto in jadrnico, na kateri je bilo 14 ljudi. Na obeh plovilih je bilo več otrok. "Rešenih je sedem otrok in pet odraslih oseb," je povedal Kočan.

Na mesto nesreče so takoj poslali reševalna plovila Uprave pomorske varnosti, kasneje so prišli tudi preiskovalci. Vzroke nesreče še preiskujejo.

To je že druga tragična nesreča v črnogorskem primorju v zadnjem tednu dni. Kot je znano, pred dnevi sta na morju pri Ulcinju umrla dva slovenska državljana, mama in sin, oče in hčerka sta bila hudo poškodovana.

Povzročitelj v pridržanju Slovenski trener na morju izgubil ženo in sina

Še dva poškodovana Dva Slovenca mrtva v nesreči na morju

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 02:35 31. Julij 2018.

    Kaj pa rinejo v to salmonelo k ponudnikom nezavarovanih in nepremišljenih potovanj. Črna Gora ni nora, tist je nor, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.