Dvakrat so jo usmrtili, a še vedno živi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mačka, ki je že dvakrat preživela usmrtitev v zavetišču v Utahu, je dobila nov dom.
Oglej si celoten članek

Ker mačke po imenu Andrea nihče ni hotel posvojiti, so se v zavetišču Wesa Valley City's odločili, da jo po 30 dneh usmrtijo. Začeli so ustaljen postopek in jo položili v plinsko celico. Ker je kljub evtanaziji preživela, so poskusili še enkrat. Po drugem poskusu ni kazala znakov življenja, zato so jo položili v vrečko in postavili v hladilnik. Ko so čez nekaj časa pogledali v vrečko, so ugotovili, da še vedno živi. Vrečka je bila pobruhana, mačka pa podhlajena. Odločili so se, da postopka ne bodo ponovili in ji našli nov dom.

"To je bil dokaz, da mačka resnično želi živeti," je povedal tiskovni predstavnik zavetišča.

Vzela jo je prostovoljka

Andrea je danes srečna v novem domu. Posvojila jo je prostovoljka Janita Coombes. "Očitno je zelo vztrajna. Ima ogromno volje do življenja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:36 24. September 2012.

    Retardirani americani.

  • 08:59 5. Januar 2012.

    MORILEC je vsak, ki drugemu čutečemu bitju vzame življenje. <br />Upam, da je kje pekel in, da se boste tam …

  • 07:59 5. Januar 2012.

    plinsko celico?? pa kaj, a je svet kakšno koncentracijsko taborišče al kaj? Za živali danes poznamo nekoliko boljšo evtanazijo... razumem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.