Dveletni deček izgubil življenje, mamo zaneslo pred drugi avto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila.
Oglej si celoten članek

Hrvaške ceste v zadnjih dneh terjajo številne žrtve. Do nove tragedije je prišlo danes dopoldne na cesti Ostrovo - Tordinci, nedaleč stran od Vinkovcev, poročajo hrvaški portali.

Policija je sprva takoj po nesreči sporočila, da je bilo v nesreči več oseb poškodovanih, čez nekaj ur je sledila nova informacija, da je za posledicami nesreče umrl dve leti star deček, štiri osebe so poškodovane.

Medtem so policisti tudi že objavili informacije, kako je prišlo do nesreče. 32-letna ženska iz Vinkovcev je vozila osebni avtomobil znamke Renault. Zaradi neprilagojene hitrosti jo je zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je prišlo do trka z avtomobilom znamke Volkswagen, ki je prihaja iz druge smeri. Priče nesreče so povedale, da je nesreči najverjetneje botrovala tudi zaradi dežja spolzka cesta.

Umrli deček je bil v avtu povzročiteljice nesreče, v tem avtu je bila še 5-letna deklica, ki ni bila huje poškodovana. V nasprotnem avtomobilu sta se huje poškodovala 43-letni voznik in 38-letna sopotnica. Ženski, ki je povzročila nesrečo, piše portal 24sata, sta pred časom v roku dveh tednov zaradi hude bolezni umrla oče in mož.

Hrvaška policija preko portalov poziva vse udeležence v prometu, da prilagodijo vožnjo danim razmeram.

Policija objavila fotografije Nesreča odnesla še dve mladi življenji

Tri žrtve nesreče "Tresem se od žalosti. Saj sploh še ni začel živeti."

Foto: ePodravina.hr Prometna nesreča

*Fotografija je simbolična

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:40 7. November 2019.

    Ja, Češkem, v Izraelu, Tajski, Kitajskem, Tambuziji ... povsod umirajo dojenčki, starčki in ostali. Zavajujoč naslov in brezvezen članek.

  • 22:39 4. November 2019.

    No dovolj nesreč pri nas, da še kockaste omenjate?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.