Svet
28120 ogledov

Nesreča odnesla še dve mladi življenji

Nesreča
Dva mladeniča sta mrtva, dva hudo poškodovana.

Na Hrvaškem se soočajo s črnimi dnevi na cestah. V noči na četrtek je prišlo do hude prometne nesreče v slavonskem mestu Dragovci, ki je zahtevala dve mladi življenji, še dva udeleženca v nesreči sta hudo poškodovana.

Tamkajšnja policija je objavila fotografije posledic nesreče, in sicer v opomin vsem udeležencem v prometu. Na fotografijah je kup zmečkane pločevine. Na mestu nesreče sta umrla 21-letni voznik in njegov 18-letni sopotnik, hudo poškodovana sta še 16- in 19-letni mladenič.

Portal SB Online je po nesreči govoril z enim izmed očividcev nesreče, ki je povedal, da je v nesreči voznika avtomobila odvrglo iz vozila, našli so ga pred garažo stanovanjske hiše. Ostali potniki so ostali ukleščeni v vozilu; ko so gasilci razrezali pločevino, so reševalci enega izmed potnikov našli mrtvega, dva pa v hudem stanju.

Preiskava je pokazala, da je do nesreče prišlo zaradi prehitre vožnje; 21-letni fant, ki je bil za volanom, je izgubil nadzor nad vozilom, sprva krenil na nasprotni vozni pas, nato pa zletel s ceste in trčil v betonski steber pred stanovanjsko hišo, nato pa še v avto, ki je bil parkiran na dvorišču.

Nesreča Hr Tri žrtve nesreče Svet "Tresem se od žalosti. Saj sploh še ni začel živeti."

Kot poročajo hrvaški portali je v nesreči umrl tudi mladi nogometaš Jure Bogdanović. Njegov klub MNK Brod 035 je na svojem Facebook profilu sporočil žalostno vest, izrazil sožalje družini pokojnega 18-letnega nogometaša in objavo sklenil z besedami: "Pazi na nas od zgoraj."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
 • Avatar Amantella
  Amantella 23:27 01.november 2019.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

 • stilist 20:27 01.november 2019.

  Sam res! Hrvaška gor, Hrvaška dol...

 • Avatar križar
  križar 17:48 01.november 2019.

  Pa koga brigajo tile ustaški Fitipaldiji???

Sorodne novice