Slovenija > Črna kronika
25075 ogledov

Verižno trčenje na avtocesti, poškodovani tudi trije otroci

Policijsko vozilo policija sirena policisti Anže Petkovšek
V nesreči sta bili poškodovani dve odrasli osebi in trije otroci.

Na dolenjski avtocesti se je nekaj pred 18. uro med izvozoma Šmarje-Sap in Cikava v smeri Novega mesta prišlo do trčenja štirih osebnih vozil. V nesreči sta bili poškodovani dve odrasli osebi ter trije otroci. Reševalci so enega otroka ter dva odrasla prepeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, poroča center za obveščanje.

Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih, nevtralizirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovancev.

Po poročanju prometnoinformacijskega centra je na dolenjski avtocesti med predorom Debeli hrib in priključkom Grosuplje zahod, Cikava proti Novemu mestu zastoj, potovalni čas se podaljša za 20 minut.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Latilessa
    Latilessa 23:45 30.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • Vozniček 23:09 30.oktober 2019.

    Kaj ko bi še kakšen nadzor napovedali AVP in policija?!? Nekaj vam ne gre od rok tale prometna varnost. Odkar je prejšnji direktor odšel gre statistika proti tlom... Glejte kaj se dogaja na cestah ob koncih tedna in čez vikende... ...prikaži več Upam, da ne čakate, da državljani sami ukrepajo proti "migrantom" na cestah?!?