Dveletni deček umrl od lakote, zaprt v stanovanju z mrtvim očetom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Znana sta vzrok smrti očeta in sina, ki so ju našli mrtva v stanovanju v New Yorku.
Oglej si celoten članek

Sredi februarja letos so policisti v enem od stanovanju v New Yorku našli mrtvega očeta in dveletnega sina, ki sta živela sama. Očeta in sina so nazadnje videli sredi januarja. Policisti so ob prihodu naleteli na zaklenjena vrata stanovanja. Policisti so morali v stanovanje vdreti. 

Stanovanje je bilo ob njihovem vstopu hladno, ni bilo nikakršnih znakov, da bi v stanovanju bil še kdo poleg očeta in sina. Očeta so našli na postelji, dveletnega sina pa v bližini. 

Po devetih mesecih so zdaj potrdili vzrok smrti očeta in sina. Za očeta je bil usoden infarkt, medtem ko je sin umrl zaradi lakote. "Predvidevamo, da je najprej umrl oče, otroku pa po njegovi smrti ni uspelo najti ničesar za jesti in je tako umrl zaradi lakote," pravi policija.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:45 18. November 2022.

    o groza. in nihče v bloku ni slišal joka otroka ! tu se ti zlomi srce.

  • 12:21 18. November 2022.

    Moderno je, da se staromodne socialne tvorbe kot je "družina" razrušijo v temelje. Rezultat je pač tak, da potem ljudje …

  • 10:59 18. November 2022.

    ZDA - dežela sanj,.. Ne rečem, da se to ne more zgoditi tudi drugje, ampak nisem še slišala, da bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.