Dvigi so se beležili kot prilivi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Srbski agent mladih nogometašev je nameraval prodati dva ali tri fante in pokriti dolg. Ves denar je namreč zakockal.
Oglej si celoten članek

50-letni Slobodan Nikolić iz Srbije je eden redkih srečnežev, ki se mu po dvigu na bankomatu stanje na računu ni manjšalo, temveč večalo. Tako je od 17. maja do 13. junija v svoj žep spravil skoraj milijon evrov. Več kot 300-krat je denar dvignil v Švici in Nemčiji, dvigoval pa ga je tudi v Avstriji, Monaku in na Nizozemskem, poroča srbski Blic.

Nikolić, ki je agent mladih nogometašev in hkrati tudi profesionalni kockar, že več let živi v Švici. Zaradi večih poskusov prevar mu je prepovedan vstop v vse švicarske igralnice.

Denar zakockal

Preteklo leto pa je do dobitka prišel kar na bankomatu. Odprl je račun v banki Intesa, dobil plačilno kartico, s katero je začel dvigovati denar. Kot je povedal za srbske medije, je ves denar potrošil v igralnicah, v katere je hodil po vsej Evropi. Največ denarja pa naj bi pustil v avstrijskih igralnicah.

Banka je kmalu opazila napako, jo prijavila policiji, ki je za Nikolićem razpisala tiralico. Prijeli so ga v enem izmed hotelov, v katerega se je prijavljal.

Edini s to "težavo"

Banka Intesa je v času napake sicer vgrajevala nov sistem za uporabo in avtorizacijo plačilnih kartic. A do napake je prišlo le pri Nikoliću, zato sumijo, da je imel v banki pomočnika. A kljub večmesečnemu preiskovanju, soudeleženega niso našli. V hotelu, kjer so ga prijeli, so mu zasegli tudi plačilno kartico, s katero je dvigoval denar. Upajo, da jim bo morda prav ona razkrila vzrok za nenavadno težavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.