Eno zaradi padca operirali, druga padla z balkona

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na Hrvaškem sta se hudo poškodovali 12-letna češka in 27-letna poljska turistka. Prva je s sprehajalne steze padla pet metrov globoko, druga pa je močno opita ponoči padla z balkona z višine dveh metrov.
Oglej si celoten članek

Dvanajstletna mažoretka iz Češke se je po prihodu v avtokamp Dole v soboto okoli 10.30  odpravila na sprehod ob plaži v Živogošću na Makarski rivieri.

Zlomila tretje vretence

Deklici je med sprehodom spodrsnilo in z višine petih metrov je padla na plažo. Po klicu na pomoč so jo reševalci takoj odpeljali v splitsko bolnišnico. Ker si je zlomila tretje vretence, so jo operirali.

Vinjena padla z balkona

Okoli 2. ure se je hudo poškodovala še ena turistka. Sedemindvajsetletna Joanna Kolakouska iz Varšave je, kot poroča hrvaški portal 24sata.hr, padla z balkona v apartmaju v Starem Gradu na Hvaru.

S približno dveh metrov višine je padla na betonska tla in si poškodovala vratno hrbtenico in glavo. Tudi njo so odpeljali v splitsko bolnišnico. Hrvaški medij poroča še, da je bila v času nezgode v družbi 46-letnega moškega, v krvi pa je imela dva grama alkohola na liter izdihanega zraka.

Sedemnajstletnik imel več sreče

Brez hujših posledic pa jo je odnesel 17-letnik iz Solina, ki je v Splitu blizu železniškega mosta na Bačvici padel tri metre globoko. Najstnik je v bolnišnici, a naj ne bi bil težje poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.