Facebook in Twitter na zapestju

Foto: Žurnal24 Priročne naprave postajajo vse manjše. (Foto: Žurnal24)
Test. Sony ericsson liveview deluje samo s telefoni, na katerih je Android.
Oglej si celoten članek

Priročno. Liveview je le 15 gramov težka napravica, s katero lahko pregledujemo informacije iz telefona kar na zapestju.

Koledar, RSS, SMS
Odlikuje jo dobrih 33 milimetrov velik barvni zaslon, prek katerega lahko do neke mere upravljamo telefon, če je na njem nameščen operacijski sistem Android 2.0 ali novejša različica in se je zmožen povezovati prek bluetootha. Tako lahko na miniaturnem zaslonu pregledujete koledarske zapise, SMS-sporočila, novice aplikacij Twitter in Facebook ter berete RSS-novice, z grafičnim izpisom in vibriranjem pa vas lahko opozori na dohodni klic in podobno.

Zahtevnejši lahko dodatne vtičnike za liveview poiščete v spletni trgovini Android Market in z njimi uporabnost naprave razširite. Napravo upravljate z dvema mehanskima in štirimi na dotik občutljivimi gumbi, ki so na robovih zaslona. Na žalost je liveview včasih muhast in iz neznanih razlogov izgubi povezavo z mobilnim telefonom ali postane neodziven; to bo s programskimi nadgradnjami v prihodnje domnevno odpravljeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.