Svet
35 ogledov

Facebook in Twitter na zapestju

Priročne naprave postajajo vse manjše. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Test. Sony ericsson liveview deluje samo s telefoni, na katerih je Android.

Priročno. Liveview je le 15 gramov težka napravica, s katero lahko pregledujemo informacije iz telefona kar na zapestju.

Koledar, RSS, SMS
Odlikuje jo dobrih 33 milimetrov velik barvni zaslon, prek katerega lahko do neke mere upravljamo telefon, če je na njem nameščen operacijski sistem Android 2.0 ali novejša različica in se je zmožen povezovati prek bluetootha. Tako lahko na miniaturnem zaslonu pregledujete koledarske zapise, SMS-sporočila, novice aplikacij Twitter in Facebook ter berete RSS-novice, z grafičnim izpisom in vibriranjem pa vas lahko opozori na dohodni klic in podobno.

Zahtevnejši lahko dodatne vtičnike za liveview poiščete v spletni trgovini Android Market in z njimi uporabnost naprave razširite. Napravo upravljate z dvema mehanskima in štirimi na dotik občutljivimi gumbi, ki so na robovih zaslona. Na žalost je liveview včasih muhast in iz neznanih razlogov izgubi povezavo z mobilnim telefonom ali postane neodziven; to bo s programskimi nadgradnjami v prihodnje domnevno odpravljeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.