Fantastičen oglas za Heineken

Foto: EPA
Foto: EPA
Se spomnite spornega oglasa za Pepsi, s Kylie Jenner v glavni vlogi, ki ga je multinacionalka zaradi zgražanja javnosti umaknila? Heinekenov video oglas je nekaj povsem drugačnega. Morate si ga ogledati.
Oglej si celoten članek

V štiri in pol minutnem videu, ki so ga naslovili "Svetove narazen" sodelujejo trije pari, ljudje se med seboj ne poznajo, ki si v nekem skladišču pomagajo pri sestavljanju pohištva – izkaže se, da sestavljajo šank.

Med delom se pari spoznavajo in na nek način spoprijateljijo.

Oglas nam predstavi moškega, ki ne mara žensk, ki sodeluje s feministko. Šank skupaj sestavljata tudi goreč nasprotnik podnebnih sprememb in okoljevarstvenik, ter homofob in transspolna oseba.

Za diametralno nasprotna stališča svojih 'partnerjev' ne vedo.  Ko jim predvajajo video posnetke z mnenji vsakega posameznika, jih soočijo z dilemo. Tukaj stopi v igro pivo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.