Foto. Kaj se je zgodilo s Putinom?

Foto: Profimedia Vladimir Putin Foto: Profimedia Vladimir Putin Foto: Profimedia Vladimir Putin Foto: Profimedia Vladimir Putin Foto: Profimedia Vladimir Putin
Ruski predsednik je tokrat pokazal drugačno plat, kot smo je vajeni.
Oglej si celoten članek

Ruski predsednik Vladimir Putin ob svojem rojstnem dnevu običajno z javnostjo deli fotografije, na katerih se pokaže v najboljši možni luči. V preteklosti je tako pokazal fotografije, na katerih jaha konja in lovi ribe v Sibiriji, obakrat zgoraj brez. 

Ob 67. rojstnem dnevu pa se je odločil za manj razkrite fotografije. Skupaj z ruskim obrambnim ministro Sergejem Šojgujem sta se sprehajala po sibirski tajgi in nabirala gobe. Med drugim sta se vzpela na 2000 metrov visoko goro, od kjer sta opazovala 3000 kilometrov dolgo reko Jenisej. Vse skupaj pa sta seveda ovekovečila na fotografijah. 

Foto: Profimedia Vladimir Putin

Svet Putin na koledarju zgoraj brez

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:59 7. Oktober 2019.

    To je njegov dvojnik.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.