Svet
418 ogledov

Putin na koledarju zgoraj brez

Putinov koledar Reševalni pas/Twitter
Ruski predsednik Vladimir Putin je dobil koledar za leto 2016. Tiskan je v omejeni nakladi dvesto tisoč izvodov, ki je že davno razprodana.

Novinar BBC-ja se v prispevku norčuje in pravi: "Kako bi bilo, če bi s predsednikom Vladimirjem Putinom preživeli vse leto?" In dodaja: "Sedaj imate priložnost. Predstavljamo vam Putinov koledar za leto 2016."

Na naslovnici koledarja piše: "Več bo prijaznosti in ljubezni, bolj bomo zaupali in bolj bomo močni. To pomeni, da bomo zagotovo uspeli."

Na več fotografijah se ruski predsednik predstavlja zgoraj brez, ko je na počitnicah oz. ribari, sicer pa je na posnetkih v cerkvi, med dvigovanjem uteži, oblečen v vojaška in navadna oblačila. Vsaka fotografija je opremljena s citatom, teme pa se menjajo, od ljubezni do psov, ruskih žensk, ribarjenja ter ruske vojaške moči. 

V trenutku razprodan

V Novembru spoznamo, da imajo Putin in psi "tople občutke", v marcu pa, da so ruske ženske "najlepše". 

Putinov kolendar je v 200.000 izvodih izdal tabloid Zvezdi I Soveti (Zvezde in nasveti). Po pričakovanjih je bil v državi, kjer ima Putin 80 odstotno podporo, koledar v trenutku razprodan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.