Fotorobot, ki je osmešil policiste

Foto: Poljska policija
Foto: Poljska policija
Policija v poljskem mestu Gronowo je te dni tarča posmeha. Na pomoč javnosti so se obrnili z zares originalno fotografijo storilca, hkrati pa izdali ime edine priče, ki je tatu videla.
Oglej si celoten članek

Zamaskirani neznanec je pred dnevi iz menjalnice ukradel okoli 13.000 evrov. Popihal jo je v neznano, edina priča dogodka pa si je zapomnila, da je skozi njegovo povezo opazila rjave oči.

Policija je na podlagi tega podatka izdelala fotorobota zamaskiranega storilca in javnost prosila, naj ji pomaga, če ga kdo prepozna. Da bi bila mera polna, je izdala še ime priče, ki je bila s policijo pripravljena sodelovati le pod pogojem, da ohranijo njeno anonimnost.

"Tokrat se res nismo izkazali," se je s pepelom posipal tiskovni predstavnik tamkajšnje policije Tomasz Stawarski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:59 3. Oktober 2012.

    Fotorobot je vreden posmeha, za izdajo identitete priče mi pa resnično ni do smeha. Pri nas ni nič boljše. Dokler …

  • 13:51 3. Oktober 2012.

    Hi, hi, so pocarji. Naši ga kar določijo, pa je.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.