Francoska stranka bo tožila Madonno

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V francoski skrajno desni stranki Nacionalna fronta so danes potrdili, da nameravajo tožiti ameriško zvezdnico Madonno zaradi videoposnetka, ki ga je predvajala na sobotnem koncertu v Parizu.
Oglej si celoten članek

Tožba ji grozi, ker na videopsnetku prikazuje predsednico stranke Marine Le Pen s kljukastim križem na čelu. Posnetek služi kot ozadje za Madonnin nastop, in je za trenutek pokazal obraz Le Penove s kljukastim križem na čelu in to le malo za tem, ko so bile na projekciji vidne oči nacističnega voditelja Adolfa Hitlerja.

"Ne moremo sprejeti tako osovražene primerjave," je povedal podpredsednik Nacionalne fronte Florian Philippot in dodal, da bodo tožbo zoper Madonno vložili ta teden.

S tožbo zagrozila že maja

Vodja skrajne desnice je že po tistem, ko je Madonna videoposnetek maja prikazala na koncertu v Tel Avivu, zagrozila s tožbo, a kljub temu ga je pevka predvajala tudi na sobotnem koncertu na pariškem Stade de France.

Po navedbah Philippota gre za "le še eno provokacijo na svetovni turneji Madonne, da bi ljudje govorili o njej ".Zatrdil je, da je bil stadion v Parizu "daleč od polnega", koncert in turneja Madonne pa da sta "popoln polom".

V okviru svoje MDNA turneje bo zvezdnica v Franciji znova nastopila 21. avgusta, in sicer v Nici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.