Frankenthal: Moški z nožem napadel mimoidoče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Frankenthalu v zahodni Nemčiji je 29-letnik z nožem napadel štiri mimoidoče.
Oglej si celoten članek

Napad se je zgodil sinoči ob 19. uri. 29-letni moški je zapustil bar, ne da bi poravnal račun. Lastnik je stekel za njim na ulico, moški pa je nato povlekel nož in začel bežati proti središču mesta. Med begom je napadal naključne mimoidoče. 

Po podatkih nemških medijev je ranil štiri ljudi, nihče med njimi pa naj ne bi bil poškodovan huje.

Policija je storilca nato prijela. Po doslej znanih podatkih naj bi šlo za moškega z duševnimi težavami.
 

V četrtek napad s sekiro

To je že drugi podoben napad v Nemčiji v zadnjih dneh. V Düsseldorfu je v četrtek moški s sekiro napadel potnike na glavni železniški postaji, ranil sedem ljudi, od tega enega huje. 36-letni osumljenec z območja nekdanje Jugoslavije naj bi imel prav tako duševne težave. Motiv za njegovo dejanje še ni znan, policija pa meni, da ne gre za teroristično dejanje.
 
dezurni@zurnal24.si
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:20 14. Marec 2017.

    še malo,ko jih bo dovolj da se sprehajajo v skupinah po 10-20bodo začeli napadati tako kot drugot po europi,povem vam,kaj …

  • 19:23 13. Marec 2017.

    Multikulti, Švedi so že vzeli stvari v svoje roke, upam, da tudi Nemce sreča pamet in pometejo s temi neandertalci.

  • 18:42 13. Marec 2017.

    v viški azilni center so v petek zvečer nastanili 12 eritrejcev.<br />"posodili" so nam jih italijani.<br />verjetno gre za "same …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.