Svet
45 ogledov

Frankenthal: Moški z nožem napadel mimoidoče

Žurnal24 main
V Frankenthalu v zahodni Nemčiji je 29-letnik z nožem napadel štiri mimoidoče.

Napad se je zgodil sinoči ob 19. uri. 29-letni moški je zapustil bar, ne da bi poravnal račun. Lastnik je stekel za njim na ulico, moški pa je nato povlekel nož in začel bežati proti središču mesta. Med begom je napadal naključne mimoidoče. 

Po podatkih nemških medijev je ranil štiri ljudi, nihče med njimi pa naj ne bi bil poškodovan huje.

Policija je storilca nato prijela. Po doslej znanih podatkih naj bi šlo za moškega z duševnimi težavami.
 

V četrtek napad s sekiro

To je že drugi podoben napad v Nemčiji v zadnjih dneh. V Düsseldorfu je v četrtek moški s sekiro napadel potnike na glavni železniški postaji, ranil sedem ljudi, od tega enega huje. 36-letni osumljenec z območja nekdanje Jugoslavije naj bi imel prav tako duševne težave. Motiv za njegovo dejanje še ni znan, policija pa meni, da ne gre za teroristično dejanje.
 
dezurni@zurnal24.si
Komentarjev 6
  • wolf.ata 13:20 14.marec 2017.

    še malo,ko jih bo dovolj da se sprehajajo v skupinah po 10-20bodo začeli napadati tako kot drugot po europi,povem vam,kaj imajo tile bambusarji iz Eritreje tu za iskati,je bilo govora o Sirijiin iraku,ne pa celi Afriki,ki tišči sem gor,halo,ustaviti to ...prikaži več priseljevanje,čez kako leto bodo hoteli že svoje mošeje ,nova stanovanja...

  • Plavi-mil 19:23 13.marec 2017.

    Multikulti, Švedi so že vzeli stvari v svoje roke, upam, da tudi Nemce sreča pamet in pometejo s temi neandertalci.

  • valerijakregar 18:42 13.marec 2017.

    v viški azilni center so v petek zvečer nastanili 12 eritrejcev."posodili" so nam jih italijani.verjetno gre za "same cvetke", zato so nam jih prebukirali.sirci, ing., dr., mr.fr..................pa take fore.ZAKAJ ERITREJCE ????????????????????na švedskem so v ikeinih ...prikaži večh centrih ustavili prodajo kuhinjskih nožev, saj je v eni od trgovin eritrejec z nožem prerezal vrat materi in sinu, naključnima nakupovalcema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!