Gejevski lobi v Vatikanu res obstaja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
"Krožijo tudi govorice o gejevskem lobiju. In te so resnične, saj obstaja," je obstoj tega lobija znotraj vatikanske kurije danes potrdil papež Frančišek.
Oglej si celoten članek

76-letni papež je prejšnji teden na avdienci s pripadniki latinskoameriške in karibske konfederacije vernikov še dejal, da so v kuriji sicer nekateri pravi svetniki, a da obstaja tudi tok korupcije. Frančišek si je za cilj svojega papeževanja postavil reformo rimske kurije, na katero leti nemalo kritik.

"Reform ne morem izvesti sam," je dejal papež. Ravno zato bo to nalogo izvedla komisija osmih kardinalov iz celega sveta, ki jih je Frančišek imenoval aprila, da bi mu pomagali voditi Cerkev. Kardinali naj bi se prvič sestali oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:58 11. Junij 2013.

    Satanova zalega je tale vatikanski brlog !!! Žal !

  • 20:39 11. Junij 2013.

    Mater ta ubogi papež pa je v nevarnosti, da mu kdo dvigne krilo in mu ga...

  • 19:36 11. Junij 2013.

    Vsa čast mu, saj je prvi papež, . ki bo upam naredil red med vatikansko mafijo. Upam da med osmimi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.