Genialna rešitev za voznike

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na ta enostaven način gotovo niste nikoli pomislili.
Oglej si celoten članek

V kolikor nimate garaže ali nadstreška za svoje vozilo, potem se v hladnejših mesecih soočate z jutranjo tegobo mnogih voznikov. Zaledenelo steklo, sneg na njem, zjutraj je vedno potrebno nekaj minut priprav, da se lahko odpeljete.

Ruska uporabnica Facebooka je fotografirala avtomobil soseda in pri tem požela številno navdušenje; njena objava se je na spletu začela širiti kot požar.

Fotografijam je pripisala, da je opazila soseda, kako je s pomočjo ščipalk privzdignil brisalce vetrobranskega stekla, kar je pripomoglo, da preko noči ti ne bi pomrznili na površino. V primeru izdatnih snežnih padavin ne bi pomagalo, v primeru ledu pač.

Foto: Facebook Ščipalke - rešitev za brisalce

Kako pa naprej? Vremenska napoved: Zima, zima bela

Zaprte ceste Preglavice zaradi snega, tovornjaki ustavili promet

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:30 19. Januar 2019.

    Bravo novinar.....za tale klump od clanka bo ziher..... Pulitzerjeva nagrada

  • 15:33 19. Januar 2019.

    Ja za tole bo najbrž dobila nobelovo nagrado. Keri debili

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.