Slovenija
8201 ogledov

Preglavice zaradi snega, tovornjaki ustavili promet

sneg
1/26
Saša Despot
Zaradi močnega sneženja zaprte nekatere ceste, tovornjaki ustavili promet. Težave tudi v predoru Karavanke.

Obilno sneženje povzroča preglavice marsikje po državi. Po podatkih Prometno-informacijskega centra je zaradi ustavljenih tovornih vozil zaprta glavna cesta ljubljana - Kočevje pri Gorenjih Podpoljanah.

Zaradi izpada elektrike na avstrijski strani je bil nekaj časa v obe smeri zaprt tudi predor Karavanke.

Na priključku Vrhnika je zaradi prometne nesreče močno oviran promet na izvozu iz Kopra na Vrhniko in na uvozu na avtoceste iz Vrhnike proti Ljubljani.

Zaradi zimskih razmer je zaprta cesta Kranjska Gora - Vršič - Trenta in prelaz Vršič. Na prelazih Predel, Korensko sedlo, Ljubelj in Jezersko je obvezna uporaba verig.

promet sneg ceste črna na koroškem Previdno! Slovenija Ponekod močno sneži, nekatere ceste so že zasnežene

Na glavni cesti Novo mesto - Metlika je prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike. Na cesti Ljubljana - Kočevje je med Škofljico in Žlebičem prepovedan promet za tovorna vozila nad 7,5 ton. Na cesti Ajdovščina - Col - Črni Vrh in Idrija - Godovič je promet prepovedan za priklopnike in polpriklopnike. Na mejnih prehodih Petrina in Babno polje je promet prepovedan za priklopnike in polpriklopnike zaradi snega na hrvaški strani.

1/8
PIC

Vožnjo prilagodite zimskim razmeram

Zaradi močnega sneženja, ki je zajelo večino države, se sneg že oprijema vozišča. "Na pot se odpravite prej kot običajno, vozite previdno ter vožnjo prilagodite razmeram na cestah," opozarjajo pri PIC-u.

Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče oviran promet pred priključkom Snebrje proti Ljubljani.

Sneg Še bo snežilo! Slovenija Sneg se bo obdržal, današnja pošiljka ni zadnja

Na priključku Vrhnika je zaradi prometne nesreče močno oviran promet na izvozu iz Kopra na Vrhniko in na uvozu na avtoceste iz Vrhnike proti Ljubljani.

Zaradi prometnih nesreč je pri brvi čez Grubarjev prekop zaprta Hradeckega cesta v Ljubljani. Na Obvozni cesti je promet pri Savljah urejen izmeničnno enosmerno.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • romzy 18:14 18.januar 2019.

    Pa zakaj je potreben takšen naslov članka? Ali so tovornjaki zaprli vse ceste v Slo ali samo eno! "olor" ti pa prečitaj cel članek pa pol komentiraj! In zakaj ne piše v Avstriji ali Nemčiji ,da so problem v seženju ...prikaži več kamijoni;ZATO KER IMAJO ORGANIZIRANO IN UČINKOVITO ZIMSKO SLUŽBO. Amen.........

  • Avatar olor
    olor 11:12 18.januar 2019.

    In zopet tovornjaki.