Gostje so se stepli z lastnikom lokala

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Prišlo je do prave drame, poročajo lokalni mediji.
Oglej si celoten članek

V Povljani na hrvaškem otoku Pagu je prišlo do incidenta, v katerem so fizično obračunali lastnik lokala in gostje, priča so bili tudi majhni otroci, ki so prestrašeno kričali, piše portal 24sata.

"Bili so popolnoma pijani, oči so imeli zamegljene od alkohola, komaj so stali na nogah. Nato je eden od njih napadel lastnika in mu zlomil čeljust," je za omenjeni portal povedal eden izmed očividcev dogodka, kakršnega na mirni plaži v Povljani ne pomnijo.

Vse popoldne sta dva gosta iz hrvaške Virovitice popivala na terasi lokala, ob 18. uri sta se jima pridružili tudi njihovi soprogi. "Vse popoldne so popivali, okrog 18.30 je izbruhnil pretep. Pretepali so se s pestmi in brcali. Lastnik lokala je prestregel brco v glavo in izgubil zavest."

Policija je nasilneže iz Virovitice že prijela.

Do incidenta je prišlo potem, ko sta soprogi gostov osebju naročili, da naj jima več ne strežejo alkohola, saj sta popolnoma pijana. Natakar je njuno prošnjo upošteval, nato pa se je začelo prerivanje. Pristopil je lastnik lokala, da bi situacijo pomiril, na koncu je dobil hude poškodbe.

video Zaradi te banalnosti je med turisti izbruhnil pretep

Poškodba glave Incident v Ikei: Izbruhnil je pretep

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • vec
    15:54 15. Avgust 2018.

    domaći se potepli, jebiga ne vem kdo je te Čehe v Europo spustu :)

  • 10:45 15. Avgust 2018.

    madona žurnal 24.....to ti pa je novica dneva!!!!! Upam,da je še kakšen novinar zaposlen s pomembnejšimi stvarmi....koga pa briga en …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.