Svet
5962 ogledov

Gostje so se stepli z lastnikom lokala

pest Profimedias
Prišlo je do prave drame, poročajo lokalni mediji.

V Povljani na hrvaškem otoku Pagu je prišlo do incidenta, v katerem so fizično obračunali lastnik lokala in gostje, priča so bili tudi majhni otroci, ki so prestrašeno kričali, piše portal 24sata.

"Bili so popolnoma pijani, oči so imeli zamegljene od alkohola, komaj so stali na nogah. Nato je eden od njih napadel lastnika in mu zlomil čeljust," je za omenjeni portal povedal eden izmed očividcev dogodka, kakršnega na mirni plaži v Povljani ne pomnijo.

Vse popoldne sta dva gosta iz hrvaške Virovitice popivala na terasi lokala, ob 18. uri sta se jima pridružili tudi njihovi soprogi. "Vse popoldne so popivali, okrog 18.30 je izbruhnil pretep. Pretepali so se s pestmi in brcali. Lastnik lokala je prestregel brco v glavo in izgubil zavest."

Policija je nasilneže iz Virovitice že prijela.

Do incidenta je prišlo potem, ko sta soprogi gostov osebju naročili, da naj jima več ne strežejo alkohola, saj sta popolnoma pijana. Natakar je njuno prošnjo upošteval, nato pa se je začelo prerivanje. Pristopil je lastnik lokala, da bi situacijo pomiril, na koncu je dobil hude poškodbe.

trevi video Magazin Zaradi te banalnosti je med turisti izbruhnil pretep Ikea Poškodba glave Svet Incident v Ikei: Izbruhnil je pretep

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar vec
    vec 15:54 15.avgust 2018.

    domaći se potepli, jebiga ne vem kdo je te Čehe v Europo spustu :)

  • migi 10:45 15.avgust 2018.

    madona žurnal 24.....to ti pa je novica dneva!!!!! Upam,da je še kakšen novinar zaposlen s pomembnejšimi stvarmi....koga pa briga en pretep pri hrčkih!!!!!!!??????