Gostji noč preživeli s skritim truplom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tajska. Zahodni gostji manjšega hotela sta se pritoževali, da v sobi nekaj zaudarja, a zaradi sprejemljive cene sta se vendarle odločili sobo najeti. Naslednje jutro je snažilka odkrila vzrok smradu.
Oglej si celoten članek

Truplo je bilo skrito pod vzmetnico; čistilka je sprva opazila krvav madež v bližini postelje in poklicala ostale uslužbence hotela. Ti so preiskali sobo in naleteli na truplo. Kot je kasneje ugotovila policija, je šlo za 28-letnega Amphona Kongsonga, poroča Daily Mail.

S hitro preiskavo naj bi policija tudi že prišla na sled storilcema; gre za 17- in 14-letna fanta, ki sta umor že priznala. Starejši fant je preko Facebooka spoznal privlačno žensko, ki je sebe in najstnika prijavila za bivanje v hotelu. Tam so preživeli nekaj dni, nato pa so se sprli. Starejši fant naj bi transseksualca zadavil, mlajši pa mu je pomagal truplo skriti.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.