Grozijo mu z naboji

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Francoski predsednik Nicolas Sarkozy je prejel že številna grozilna pisma, zadnje med njimi pa je vsebovalo tudi dva naboja.
Oglej si celoten članek

V zadnjih tednih so grožnje s smrtjo prejeli že francoski predsednik Nicolas Sarkozy, premier Francis Fillon, več poslancev vlade in tudi medijski predstavniki. Grozilni pismi sta prejeli tudi ministrica za notranje zadeve Michele Alliot-Marie in ministrica za pravo Rachida Dati.

Zadnje grozilno pismo, ki je poleg pisne grožnje vsebovalo tudi dva naboja, je v Elizejsko palačo prispelo v četrtek in je bilo naslovljeno na francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja. Pismo je bilo sicer natipkano in podpisano "Celica 34", prispelo pa naj bi z juga Francije. Državno tožilstvo je že marca sprožilo preiskavo v zvezi z omenjenimi grozilnimi pismi. V mestu Montpelllier so že izvedli nekaj racij, vendar niso nikogar aretirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.