Svet
8 ogledov

Grozijo mu z naboji

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Francoski predsednik Nicolas Sarkozy je prejel že številna grozilna pisma, zadnje med njimi pa je vsebovalo tudi dva naboja.

V zadnjih tednih so grožnje s smrtjo prejeli že francoski predsednik Nicolas Sarkozy, premier Francis Fillon, več poslancev vlade in tudi medijski predstavniki. Grozilni pismi sta prejeli tudi ministrica za notranje zadeve Michele Alliot-Marie in ministrica za pravo Rachida Dati.

Zadnje grozilno pismo, ki je poleg pisne grožnje vsebovalo tudi dva naboja, je v Elizejsko palačo prispelo v četrtek in je bilo naslovljeno na francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja. Pismo je bilo sicer natipkano in podpisano "Celica 34", prispelo pa naj bi z juga Francije. Državno tožilstvo je že marca sprožilo preiskavo v zvezi z omenjenimi grozilnimi pismi. V mestu Montpelllier so že izvedli nekaj racij, vendar niso nikogar aretirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.