Grozljiv posnetek: Na tramvaju brutalno pretepli mladeniča

Foto: 24sata/bralec Napad na tramvaju v Zagrebu Foto: 24sata/bralec Napad na tramvaju v Zagrebu Foto: 24sata/bralec Napad na tramvaju v Zagrebu Foto: 24sata/bralec Napad na tramvaju v Zagrebu
Mlada moška, ​​stara 20 in 36 let, je policija aretirala zaradi suma, da sta na tramvaju na območju Trga bana Jelačića brutalno napadla dva 23-letnika in enega huje poškodovala.
Oglej si celoten članek

Po družbenih omrežjih se je ta konec tedna razširil grozljiv posnetek brutalnega napada, v katerem napadalec enega od mladeničev udari v obraz, ga brcne v trebuh, nato pa še s pestjo v glavo. Takoj ko se je posnetek pojavil v javnosti, je zagrebška policija sprožila kriminalistično preiskavo in včeraj aretirala dve osebi, ki ju sumijo, po doslej znanih podatkih, neizzvanega napada.

V času snemanja posnetka se je druga žrtev odmaknila na konec tramvaja, nasproti napadenega mladeniča pa je sedel moški, ki je v znak obrambe dvignil roke v zrak. Prvi 23-letni moški je bil v incidentu huje poškodovan, drugi pa lažje. Storilca sta moška ovadila. 

Do napada je sicer prišlo že konec prejšnjega tedna, 18. septembra okoli 3.20, na tramvaju v bližini Trga bana Josipa Jelačića v Zagrebu.

 

dezurni@styria-media.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:04 26. September 2022.

    Ja, samo nasilni - Zlobni ljudje in narodi se gredo takšne igrice. In, bolj Južno kot so, Slabši So. Žal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.