Svet
14332 ogledov

Grozljiv posnetek: Na tramvaju brutalno pretepli mladeniča

Napad na tramvaju v Zagrebu
1/4
24sata/bralec
Mlada moška, ​​stara 20 in 36 let, je policija aretirala zaradi suma, da sta na tramvaju na območju Trga bana Jelačića brutalno napadla dva 23-letnika in enega huje poškodovala.

Po družbenih omrežjih se je ta konec tedna razširil grozljiv posnetek brutalnega napada, v katerem napadalec enega od mladeničev udari v obraz, ga brcne v trebuh, nato pa še s pestjo v glavo. Takoj ko se je posnetek pojavil v javnosti, je zagrebška policija sprožila kriminalistično preiskavo in včeraj aretirala dve osebi, ki ju sumijo, po doslej znanih podatkih, neizzvanega napada.

V času snemanja posnetka se je druga žrtev odmaknila na konec tramvaja, nasproti napadenega mladeniča pa je sedel moški, ki je v znak obrambe dvignil roke v zrak. Prvi 23-letni moški je bil v incidentu huje poškodovan, drugi pa lažje. Storilca sta moška ovadila. 

Do napada je sicer prišlo že konec prejšnjega tedna, 18. septembra okoli 3.20, na tramvaju v bližini Trga bana Josipa Jelačića v Zagrebu.

 

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 4
  • Boschtjan Zupanchich 06:04 26.september 2022.

    Ja, samo nasilni - Zlobni ljudje in narodi se gredo takšne igrice. In, bolj Južno kot so, Slabši So. Žal je to Resnica o njih.