Grozljiva družinska tragedija: Ubil soprogo in hčerki, nato zažgal hišo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iz kraja Sombor na vzhodu Vojvodine v Srbiji se je danes okoli poldneva zgodila strašljiva družinska tragedija. Moški je ubil soprogo in dve hčerki, nato v družinski hiši podtaknil ogenj in nato sodil še sebi.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih srbskih medijev je krvav zločin izvedel 59-letni Zdravko G. Policija je pa prizorišče napotila gasilce, ki so požar pogasili, v notranjosti jih je pričakal grozljiv prizor. Najprej so našli tri zoglenela trupla, nato pa še eno.

Tragedija se je zgodila danes dopoldan med 11:00 in 12:00. Policija za zdaj sumi, da je 59-letnik najprej pokončal soprogo in dve hčerki, nato pa sodil še sebi.

Zdravko G. je sicer pred le nekaj dnevi prišel iz zapora, kjer je bil zaradi nasilja v družini, imel je tudi prepoved približevanja družinskim članom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:17 30. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

  • 23:45 29. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 18:43 29. December 2021.

    Žalostno, tragično, kjerkoli to bilo 🙏🙏. Samo " homo homini lupus " bi ob tem rekli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.