Grozljiva nesreča v Srbiji: Vlak prepolovil avtobus, trije mrtvi, tudi dojenček

Po prvih informacijah so v tragični nesreči umrli trije ljudje, več je poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Po poročanju srbskih medijev je vlak v vasi Mađurovo blizu Niša okoli 7:30 trčil v avtobus in ga prepolovil. Za zdaj je znano le, da so umrli trije ljudje, med njimi tudi dojenček, vsaj 20 jih je poškodovanih.

Na kraju nesreče so še vedno reševalci, policija in gasilci.

Srbski mediji poročajo, da je velika verjetnost, da je med poškodovanimi veliko otrok, saj naj bi se vlak zaletel v avtobus, ki vsako jutro vozi otroke iz kraja Novo selo v šolo v kraju Bunje.

Mrtve in poškodovane so reševalci že odpeljali s prizorišča nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:57 21. December 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in …

  • 11:36 21. December 2018.

    Z vsem dolžnim spoštovanjem do umrlih: spet dokazujete, da ste pač "žurnal": z bedastim in pretiranim naslovom. "Grozljiva" nesreča je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.