Svet
4261 ogledov

Grozljiva nesreča v Srbiji: Vlak prepolovil avtobus, trije mrtvi, tudi dojenček

Po prvih informacijah so v tragični nesreči umrli trije ljudje, več je poškodovanih.

Po poročanju srbskih medijev je vlak v vasi Mađurovo blizu Niša okoli 7:30 trčil v avtobus in ga prepolovil. Za zdaj je znano le, da so umrli trije ljudje, med njimi tudi dojenček, vsaj 20 jih je poškodovanih.

Na kraju nesreče so še vedno reševalci, policija in gasilci.

Srbski mediji poročajo, da je velika verjetnost, da je med poškodovanimi veliko otrok, saj naj bi se vlak zaletel v avtobus, ki vsako jutro vozi otroke iz kraja Novo selo v šolo v kraju Bunje.

Mrtve in poškodovane so reševalci že odpeljali s prizorišča nesreče.

Komentarjev 2
  • Charlotte_Anton 13:57 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletno stran naa spletuu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com

  • Snežinko 11:36 21.december 2018.

    Z vsem dolžnim spoštovanjem do umrlih: spet dokazujete, da ste pač "žurnal": z bedastim in pretiranim naslovom. "Grozljiva" nesreča je pri več deset mrtvih, ne pa pri treh. Po vaše je torej skoraj vsaka druga nesreča z osebnim avtom" grozljiva", ...prikaži več saj umreta najmanj dva ali trije... Malce preglejte ostale časopise: noben izmed njih ne komentira "GROZLJIVO". Pa še nekaj o slovenščini: napiše se "trije mrtvi, MED NJIMI tudi dojenček".