Dramatični posnetki iz gorečega letala

Foto: Epa Nesreča letala v Moskvi Foto: Epa Nesreča letala v Moskvi Foto: Epa Nesreča letala v Moskvi
Neverjeten video posnetek je objavil eden od potnikov, ki je sedel ob oknu letala, skozi katerega se nazorno vidi, kako letalo gori.
Oglej si celoten članek

Na posnetku, ki se je razširil po Twitterju, se sliši kričanje potnikov. Strah in panika med potniki sta naravnost grozljiva.

Med prisilnim pristankom letala družbe Aeroflot na letališču v Moskvi je sinoči umrlo vsaj 41 ljudi.

Novi posnetki varnostnih kamer z moskovskega letališča Šermetjevo razkrivajo, da se je letalo med vzletom dvakrat odbilo od pristajalne steze.

Video pekla Nesreča letala v Moskvi veliko bolj tragična, kot je sprva kazalo

Letalo vrste Superjet z 78 potniki, ki je bilo na poti v Murmansk, je po dveh neuspelih poskusih vzleta nekaj časa lebdelo, nato pa najprej s konico nato pa še z repom močno treščilo na tla in se vnelo.

Posnetek je s telefonom naredil eden od potnikov, ki je skozi okno opazoval, kako se je ogenj hitro širil s trupa letala na krila.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:06 6. Maj 2019.

    Mar ni Adria želela teh avionov? Še dobro, da je posel propadel, saj resnične informacije o tovarniških napakah, stroških njih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.