Grozljivka na avtocesti, voznik umrl na kraju

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Voznik Passata s slovenskimi registrskimi tablicami je umrl na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

V nesreči na Hrvaškem, v kateri je bilo udeleženo vozilo znamke Passat s slovenskimi registrskimi tablicami, je umrl 44-letni moški, državljan Bosne in Hercegovine. 

Nesreča se je po poročanju hrvaškega portala 24sata zgodila zgodaj zjutraj okoli 5.40 pred cestninsko postajo Zagreb vzhod v smeri Obrežje, ko je avtomobil najprej trčil v plug ter nato v betonski zid pred plačilno hišico. 

Foto: Marin Tironi/PIXSELL Nesreča na hrvaški avtocesti

Štiri osebe so v bolnišnici, ni pa znano, kako hude so njihove poškodbe. Po neuradnih podatkih omenjenega hrvaškega portala je voznik avtomobila umrl na kraju nesreče, kazalec na merilniku hitrosti pa se je ustavil pri 180 kilometrih na uro.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.