Grozljivka na Hrvaškem: Pred hišo do smrti povozil svojega otroka

Foto: Ivo Cagalj / Pixsell
Foto: Ivo Cagalj / Pixsell
Podrobnosti tragedije pri Imotskem.
Oglej si celoten članek

Ob 13.20 je pri Imotskem na Hrvaškem moški povozil svojega otroka, ko je obračal avto pred hišo, poroča portal 24sata. Zaradi poškodb je 3,5-letni otrok umrl v zdravstvenem domu na urgenci. Šlo naj bi za tuje turiste, ki so bivali v počitniški hiši, danes pa naj bi zaključili dopust.

Družina naj bi imela več otrok, mati pa naj bi bila noseča. Na kraju nesreče bo opravljena preiskava, ki jo bo vodilo državno tožilstvo, so še izvedeli novinarji portala 24sata.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:37 12. Avgust 2022.

    Moje zlato pravilo pa je ko grem obračat avto in z avtom ven po dvorišču. Če so otroci zunaj jih …

  • 19:10 12. Avgust 2022.

    Kot bivši poklicni voznik je bilo zlato pravilo, da pred začetkom vožnje narediš obhod okoli kamiona in s tem preveriš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.