Grozljivo, kaj je 25-letnik počel deklici, mlajši od 15 let

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na nadaljevanje usode čaka v priporu.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem odmeva primer zlorabe deklice, mlajše od 15-tih let. Preiskovalni sodnik Županijskega sodišča v Vukovarju je za 25-letnika, osumljenega spolne zlorabe otroka, mlajšega od 15 let, in kaznivega dejanja omogočanja uživanja drog odredil pripor.

Kot so sporočili, so v sredo, 23. avgusta, v občinskem državnem pravobranilstvu v Vukovarju na podlagi kazenske prijave vukovarsko-sremske policije opravili prvo zaslišanje osumljenega hrvaškega državljana zaradi utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj spolne zlorabe otroka, mlajšega od 15 let, in kaznivega dejanja omogočanja uživanja mamil.

25-letni osumljenec naj bi v času od 30. maja do 3. junija izvršil navedena kazniva dejanja na škodo otroka. Zoper 25-letnega osumljenca so odredili pripor zaradi obstoja posebnih okoliščin, da bo na prostosti z vplivanjem na oškodovanca posegel v kazenski postopek in ponovil kaznivo dejanje.

Neverjetno Očeta med vožnjo infarkt, to je storil sedemletni sin, ki je bil v avtu

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:52 27. Avgust 2023.

    Bil sem polnoleten (19) moja ljubica pa ne (15) pa sva se brez skrbi dol dajala...

  • 08:07 27. Avgust 2023.

    Grozljivo ? Hm, na papirju. Nedovoljeno ? Ja, zgleda.

  • 07:19 27. Avgust 2023.

    Ker so v podrejen položaju v primerjavi s polnoletnimi! Seks med mladoletniki pa ni kazniv, ker zakonodajalec med majhnimi razliki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.