Hlod zamenjali za krokodila

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Britanske oblasti so spet odprle plaže ob Rokavskem prelivu, potem ko so dobili opozorilo, da tam plava krokodil. Kasneje se je izkazalo, da je šlo za navaden hlod.
Oglej si celoten članek

Nekateri plavalci in prebivalci mest ob Rokavskem prelivu na francoski strani so namreč v petek poročali, da v prelivu plava 3,6 metra dolgi krokodil.

Francoske oblasti so zato takoj izdale ukaz o prepovedi plavanja na omenjenem območju, za podoben ukrep pa so se kasneje odločili tudi na britanski strani.

No v soboto pa se je izkazalo, da je bila prepoved plavanja nepotrebna, saj je francoska obalna straža potrdila, da so očividci namesto krokodila videli hlod.

Krokodila je sicer več kot dva dneva iskala policija skupaj z gasilci in vojsko. Oglasili pa so se tudi v bližnjih živalskih vrtovih, saj bi lahko krokodil od tam pobegnil.

V primeru, da bi v Rokavskem prelivu res plaval krokodil, bi bil lahko ta za kopalce po besedah tiskovnega predstavnika britanske organizacije za varovanje živali Jeremie Mariona zelo nevaren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.