Hrvaška: V nesreči avtobusa poškodovani 4 otroci

Foto: Damir Spehar/Pixsell Nesreča avtobusa Bjelovar Foto: Damir Spehar/Pixsell Nesreča avtobusa Bjelovar Foto: Damir Spehar/Pixsell Nesreča avtobusa Bjelovar
Pri Bjelovarju je avtobus zapeljal v obcestni jarek. Poškodovani so bili štirje otroci, dva stara 15 let in dva 16.
Oglej si celoten članek

Avtobus, ki je prevažal 15 potnikov je danes okrog pol treh zapeljal v obcestni jarek. "Nekaj je začelo pokati. Pogledala sem ven in se močno prijela za sedež. Mislila sem, da se bomo prevrnili," je za 24sata dejala učenka, ki je bila na nesrečnem avtobusu.

Po besedah voznika avtobusa je do nesreče prišlo, ko se je 56-letnik želel umakniti vozniku tovornjaka, ki je vozil po sredini ceste. "Voznik tovornjaka je vozil po sredini ceste. Opozoril sem ga z lučmi naj se umakne. Ko sva bila že zelo blizu sem videl, da bova trčila in zapeljal na skrajni desni rob ceste. Avtobus se nato poskušal spraviti nazaj na cesto, a je zadnje kolo zaneslo v jarek. Bil sem nemočen," je dejal voznik avtobusa, ki je  takoj pomagal otrokom, da so lahko zapustili avtobus. Dodal je, da panike v avtobusu ni bilo.

Poškodovani so bili štirje otroci, dva stara 15 let in dva 16, ki bodo na opazovanju ostali do jutri.  O resnosti poškodb za zdaj ni poročil, prav tako pa še ni znan vzrok za nesrečo, saj policija še vedno opravlja ogled, piše 24sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.