Hrvaški obrambni minister vpleten v nesrečo, v kateri je ena oseba umrla

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Ministra so hudo poškodovanega odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Hrvaški minister za obrambo Mario Banožić je bil davi udeležen v prometni nesreči blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je umrla ena oseba. Minister je utrpel poškodbe glave in možganov ter so ga že prepeljali v bolnišnico. Po besedah tiskovnega predstavnika vlade ni v smrtni nevarnosti, poročajo hrvaški mediji.

"Danes ob 6.15 smo prejeli obvestilo o prometni nesreči na državni cesti DC-55 pri izvozu iz Vinkovcev proti Županji, v kateri sta bila udeležena kombi in osebno vozilo. Voznik kombija je v nesreči umrl, voznika osebnega vozila pa so zaradi poškodb prepeljali v Splošno županijsko bolnišnico Vinkovci," je sporočila hrvaška policija. Dodala je, da preiskava nesreče poteka.

Da je osebno vozilo, udeleženo v prometni nesreči vozil Banožić, je potrdilo hrvaško obrambno ministrstvo.

Tiskovni predstavnik vlade Marko Milić je sporočil, da je Banožić utrpel hude poškodbe, a da ni v smrtni nevarnosti. Navedel je še, da ga bodo še danes premestili v klinični center v Osijeku, poroča hrvaški spletni portal Index.hr.

Po navedbah hrvaškega medija 24sata naj bi se Banožić odpravljal na lov, med prehitevanjem tovornega vozila pa trčil v kombi. Navedb portala za zdaj še niso uradno potrdili.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:14 11. November 2023.

    "Na poti proti ubijanju živali, je sproti ubil še človeka". Tako nekako je nekdo komentiral na enem hr portalu. Drugače …

  • 12:35 11. November 2023.

    Ne skrbite. Kradeze bo uprizoril teroristicni napad s kombijem na ministra po levem pasu. Storilec je itak mrtev.

  • 12:14 11. November 2023.

    Pa se ga je predsednik Milanović končno rešil..Stalno je bil deležan kritike, Plenković pa ga je vseskozi branil..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.