Hrvat s pestmi sredi ceste nad Slovenca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zaradi spora na cesti je v Solinu na Hrvaškem v sredo 27-letni državljan Hrvaške s pestmi napadel 50-letnega Slovenca, doma iz Metlike. Zlomil mu je nos in čeljust, zaradi česar je Metličan končal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Moška sta se najprej sredi ceste v Solinu na območju Širina, ki leži približno pet kilometrov severovzhodno od Splita, drug na drugega spravila verbalno.

S pestmi večkrat v glavo

Sedemindvajsetletniku iz Hrvaške je očitno v nekem trenutku prekipelo, zato se je na 50-letnega Metličana spravil še s pestmi in mu zadal težje poškodbe.

Z več udarci v obraz je Metličanu razbil nos in čeljust. Slovenca so oskrbeli v splitski bolnišnici, a je ta po oskrbi kljub nasvetu, naj ostane na opazovanju, bolnišnico zapustil na lastno odgovornost.

Ni bil pijan

Vročekrvnež je na policijsko postajo prišel sam, kjer je opravil tudi preizkus alkoholiziranosti, ta pa je bil negativen. Kriminalisti še preverjajo, zakaj sta se voznika sploh sprla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:22 7. Februar 2012.

    pošto znate naš jezik, a ne kao čehi i slovaki, ne znaš šta oče kupiti. je l moguče, da je …

  • 16:19 7. Februar 2012.

    kar se nas slovencev tiče, smo na visokem nivoju, kar se tiče turistov oziroma tujcev. priča sem bil, nemec je …

  • 15:41 14. September 2011.

    Ja večkrat....mal si Jožek preber hrvaške časopise in kakšne so izkušnje hrvatov v sloveniji!!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.