Hrvata so našli, Slovenca v morju še iščejo

Foto: Profimedia
Hrvat je priplaval na obalo, kjer so mu nudili pomoč.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo že poročali, da sta v morju v Istri izginila dva deskarja, ki sta kljub opozorilu o orkanskem jugu popoldne odšla deskat na morje v bližini Umaga.

Zaradi visokih valov so iskalno akcijo ponoči prekinili, plovila niso mogla izpluti na odprto morje, iskanje ob obali pa najprej ni dalo rezultatov.

Ne moreju ju iskati V neurju dva pogrešana

Hrvaški mediji sedaj poročajo, da so enega deskarja, sicer hrvaškega državljana, našli, medtem ko naj bi se iskalna akcija za drugim nadaljevala zjutraj, ko se bo vreme umirilo.

HRT je v ponedeljek zvečer objavil izjavo tiskovnega predstavnika ministra za morje, promet in infrastrukturo Olega Butkovića, ki je potrdil, da so hrvaškega državljana našli, medtem ko za slovenskim državljanom, s katerim sta skupaj deskala, še vedno ni sledi.

Hrvaškemu državljanu je uspelo, da je sam priplaval do obale v bližini Umaga, kjer so mu nudili pomoč. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:55 30. Oktober 2018.

    Ko ga jebe glupega slovenčka,če je odvisen od adrenalina,naj se pa še sam adrenalinsko reši?Men se taki idioti "adrenalinski"popolnoma nič …

  • 07:54 30. Oktober 2018.

    Upam, da se oba rešita. Sicer pa je morje potrebno spoštovati in spoštovati tudi to, kar povedo ljudje, ki imajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.