Hrvatom preprečili vstop v Srbijo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Današnja polfinalna tekma med Srbijo in Hrvaško v Beogradu je za navijače prinesla tudi poostrene varnostne ukrepe. Tisti Hrvatje, ki nimajo kart, ne smejo prečkati meje s Srbijo.
Oglej si celoten članek

Srbska policija domov vrača hrvaške navijače, ki so šli v Srbijo, čeprav je direktor policije še včeraj zatrjeval, da nikomur ne bodo preprečili vstopa v njihovo državo. Danes so taktiko očitno spremenili, saj navijači brez vstopnic ne morejo prečkati meje.

Zjutraj spremenili taktiko

Na meji sta morala obrniti dva avtobusa z navijači, ki so si želeli ogledati tekmo v Beogradu, poroča 24sata. Neuradno naj bi šlo za navijače Hajduka, ki pa s seboj niso imeli kart za ogled tekme. Policija naj bi se šele zjutraj odločila za drugačno taktiko, s katero želijo preprečiti izgrede. Iz Zagreba so do zgodnjega popoldneva krenili štirje avtobusi in en kombi z navijači.

Pretep na Slavonskem Brodu

Blic pa poroča še, da so se na Slavonskem Brodu pripadniki skupine Bad Blue Boys (BBB) spustili v pretep z navijači splitskega Hajduka, ki so bolj znani pod imenom Torcida. Z BBB potujejo tudi hrvaški policisti, ki naj bi imeli po informacijah portala do zdaj že ogromno dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:34 27. Januar 2012.

    skoperi,pa greš naprej

  • 17:28 27. Januar 2012.

    ker kreten se je spomnu tega da moram neki prepisat ce hocem priti do nekega clanka. to nima veze s …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.