Svet
19 ogledov

Hrvatom preprečili vstop v Srbijo

dinamo bad blue boys Goran Stanzl/PIXSELL
Današnja polfinalna tekma med Srbijo in Hrvaško v Beogradu je za navijače prinesla tudi poostrene varnostne ukrepe. Tisti Hrvatje, ki nimajo kart, ne smejo prečkati meje s Srbijo.

Srbska policija domov vrača hrvaške navijače, ki so šli v Srbijo, čeprav je direktor policije še včeraj zatrjeval, da nikomur ne bodo preprečili vstopa v njihovo državo. Danes so taktiko očitno spremenili, saj navijači brez vstopnic ne morejo prečkati meje.

Zjutraj spremenili taktiko

Na meji sta morala obrniti dva avtobusa z navijači, ki so si želeli ogledati tekmo v Beogradu, poroča 24sata. Neuradno naj bi šlo za navijače Hajduka, ki pa s seboj niso imeli kart za ogled tekme. Policija naj bi se šele zjutraj odločila za drugačno taktiko, s katero želijo preprečiti izgrede. Iz Zagreba so do zgodnjega popoldneva krenili štirje avtobusi in en kombi z navijači.

Pretep na Slavonskem Brodu

Blic pa poroča še, da so se na Slavonskem Brodu pripadniki skupine Bad Blue Boys (BBB) spustili v pretep z navijači splitskega Hajduka, ki so bolj znani pod imenom Torcida. Z BBB potujejo tudi hrvaški policisti, ki naj bi imeli po informacijah portala do zdaj že ogromno dela.

Komentarjev 2
  • Mio Mondo 17:34 27.januar 2012.

    skoperi,pa greš naprej

  • chamil 17:28 27.januar 2012.

    ker kreten se je spomnu tega da moram neki prepisat ce hocem priti do nekega clanka. to nima veze s tem