IS objavila novi video

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Propagandni stroj Islamske države je objavil novi video, v katerem prikazujejo apokaliptično zadnjo bitko z zahodnim svetom, ki naj bi izbruhnila v Rimu.
Oglej si celoten članek

Novi video, ki ga je na spletu razširila Islamska država, prikazuje napredovanje džihadistov proti rimskemu Koloseju. Vznemirjujoči posnetki, ki so jih naslovili "Sestanek v Dabiqu", predstavljajo smrtonosno bitko za prevlado na svetu, v kateri se vojščaki Islamske države bojujejo proti križarjem v italijanski metropoli. 

Video so posneli v Iraku, prikazuje marš enot Islamske države in streljanje na različne tarče zahodnega sveta, med drugim tudi pripadnike specialnih enot. V napredni snemalni tehniki posnetek prikzuje džihadiste, ki napredujejo proti Koloseju, glas pripovedovalca pa govori o tem, kako bodo islamski ekstremistični vojščaki uničili križarska mesta. 

"To je vaša zadnja križarska vojna, naslednjič se bomo mi borili na vaši zemlji," pripoveduje moški glas na posnetkih. Poleg Koloseja se v posnetku pojavi tudi bazilika sv. Petra v Vatikanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • Očitno imajo preveč časa da toliko enih filmov snemajo. Islamawood vs Holywood.

  • 13:22 12. December 2015.

    Tudi v Hollywoodu snemajo filme in prav tako nategujejo. S širjenjem strahu se lažje manipulira množice.

  • 11:31 12. December 2015.

    Vse svetovne sile jih "kao" bombardirajo, oni pa snemajo filme...ne moreš verjet. Kdo tu koga nateguje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.