IS zagrozila tudi Sloveniji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Islamska propagandna mašinerija v zadnjih dneh še posebej aktivna.
Oglej si celoten članek

Islamska država  intenzivno objavlja videoposnetke z grožnjami.  Zadnja je fotografija, na njej pa zastave 60 držav, med katerimi je tudi Slovenija, teroristi pa napovedujejo, da vse države koalicije čakajo posledice. Gre za koalicijo peklenščkov ali hudičev, med katerimi so tudi Iran, Turčija in Rusija, pravi neimenovani terorist.  

“Uničili bomo to vražjo koalicijo, zgoreli boste v plamenih vojne,” grozijo v videu. In še: “Pokažite, kaj zmorete. Vaše število le še dodatno utrjuje našo vero.”

Preberite še: "Hollande zlomili bomo tvojo državo"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 18:48 27. November 2015.

    VSAJ TERORIZEM V SLOVENIJI ZE IMAMO 25 LET VSE SO NAM POKRALI SLOVENSKI TERORISTI IN SEDAJ SE NASI OTROCI SO …

  • 18:44 27. November 2015.

    NECUDIM SE CE GROZIJO SLOVENIJI KER SLOVENIJA SE MESA VSEPOVSOD SAMO SVOJEMU NARODU NEPOMAGA NAJRAJE OTROKOM V SOLI DAJO HRANO …

  • Ma to je isto k pr raznih napovedovalcih prihodnosti. En kup ljudi poda en kup enih teorij, zato da se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.