Svet
9 ogledov

IS zagrozila tudi Sloveniji

Koalicija zastave Žurnal24 main
Islamska propagandna mašinerija v zadnjih dneh še posebej aktivna.

Islamska država  intenzivno objavlja videoposnetke z grožnjami.  Zadnja je fotografija, na njej pa zastave 60 držav, med katerimi je tudi Slovenija, teroristi pa napovedujejo, da vse države koalicije čakajo posledice. Gre za koalicijo peklenščkov ali hudičev, med katerimi so tudi Iran, Turčija in Rusija, pravi neimenovani terorist.  

“Uničili bomo to vražjo koalicijo, zgoreli boste v plamenih vojne,” grozijo v videu. In še: “Pokažite, kaj zmorete. Vaše število le še dodatno utrjuje našo vero.”

Preberite še: "Hollande zlomili bomo tvojo državo"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 22
  • Ludvik Miholic 18:48 27.november 2015.

    VSAJ TERORIZEM V SLOVENIJI ZE IMAMO 25 LET VSE SO NAM POKRALI SLOVENSKI TERORISTI IN SEDAJ SE NASI OTROCI SO LACNI V SOLAH IN KMALO BO SOCIALA KRALA NASE LACNE OTROKE TO SEM DANES PREBRAL V SLOVENSKEM CASOPISU

  • Ludvik Miholic 18:44 27.november 2015.

    NECUDIM SE CE GROZIJO SLOVENIJI KER SLOVENIJA SE MESA VSEPOVSOD SAMO SVOJEMU NARODU NEPOMAGA NAJRAJE OTROKOM V SOLI DAJO HRANO DA NEBODO LACNI

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:12 26.november 2015.

    Ma to je isto k pr raznih napovedovalcih prihodnosti. En kup ljudi poda en kup enih teorij, zato da se potem vsaj ena izmed teh uresniči. Če bi oni resno mislil bi malo manj gobcal pa ne bi opozarjal ...prikaži večal zahoda kje bodo napadli. Sej vidš na začetku so dal nejasne splošne cilje, potem so dal kr na enkrat Washington, potem so rekl da bodo New York napadl, no in zdej iz čudno natančnih ciljev kr naenkrat spet nek splošn cilj. In ko se bo seveda uresničil splošen cilj bodo rekl : ja sej smo vam rekli. ja kurnik ..streljaš na tisoč tarč zato da boš eno v sredino zadel. Zadaneš eno zato da paniko narediš pri vseh ostalih. To je propaganda lepo prosim. Grožnja obstaja seveda obstaja ampak 90% tega je pa propaganda.