Iščejo moškega, ki je do smrti povozil dve ženski

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški je v ponedeljek zvečer do smrti povozil dve mladi ženski. Policija ga še išče.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v Sarajevu na prehodu za pešce. Voznik je za avtomobilom trčil v dekleti, stari 20 in 21 let. Ena je umrla na kraju nesreče, druga je poškodbam podlegla nekaj ur kasneje v bolnišnici. Moški je s kraja nesreče pobegnil.

Po besedah očividcev je voznik prevozil rdečo luč na semaforju in pri tem vozil okoli 100 kilometrov na uro. Policija naj bi poznala njegovo identiteto, a ga še ni uspela izslediti. Na domačem naslovu ga niso našli, zato so obvestili vse policijske službe, vključno z mejno policijo. 

Več deset ljudi je zaradi tragedije protestiralo pred sedežem kantonske vlade in zahtevalo kazen za povzročitelja, policiji pa so očitali, da ne opravlja svojega dela. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:31 12. Oktober 2016.

    Sam res, novice o nesrečah po bivši jugi so res nasilno filanje spletne strani in nič več kot to

  • 02:18 12. Oktober 2016.

    Saj nekako razumem, da je stran treba osveževati, ampak... resno?<br /><br />Kolikšna je verjetnost, da je prav nekdo iz SLO …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.